Skip to main content

Brug din tid til noget bedre end marketing. Som fx at skaffe nye kunder

Din Marketing Afdeling

Har man tilstrækkelig tillid til hinanden, kan man også med ro i maven uddelegere selv meget væsentlige opgaver.

Det er muligheden for at etablere et samarbejde, hvor jeg står for din online markedsføring og på den måde fungerer som din eksterne marketingafdeling.

Når du er kommet hertil, er det formentlig, fordi du har en udfordring, som du tænker, jeg måske kan hjælpe dig med. Men inden du beslutter dig, er der et par ting, jeg synes, du skal vide, som fx hvorfor jeg synes, at det, jeg gør, er anderledes end det, de andre, du har kigget på, gør.

Du skal først og fremmest vide, at når du samarbejder med mig, så samarbejder du med Andreas Hegart Petersen og ikke en tilfældig juniorkonsulent i et bureau. What you see is what you get…

Jeg har mange års praktisk erfaring med salg og online marketing. Jeg har lavet strategier, kampagner og projekter på mange niveauer.

Men det måske mest relevante, jeg råder over, er masser af erfaring i at stable et velfungerende og tillidsfuldt samarbejde på benene. Jeg tror på, at det er det, der afgør, om du får succes eller ej. De gange, det ikke er lykkes for mig, har det i hvert fald været op ad bakke…

Nå ja, en sidste ting. Jeg tager kun opgaver, som jeg tror, jeg kan løse. En af konsekvenserne af det er, at jeg ikke taler dig efter munden, men altid giver dig et solidt fagligt modspil. Det tror jeg, at både du, jeg og vores fælles projekt bliver glade for i længden.

Det kan jeg hjælpe dig med:

  • Du får en erfaren herre, som hurtigt kan sætte sig ind i din forretning og gebærde sig fornuftigt overalt i din organisation.
  • Du oplever ingen skjulte gebyrer eller uventede ekstra udgifter. Jeg arbejder med total gennemsigtighed.
  • Du vil opleve, at jeg bringer kompetencer til bordet, som efterlader spor og læring længe efter, jeg er gået igen.

Og mere behøver du faktisk ikke for at komme i luften.

Det skal vi ha’ en snak om!

Kontakt mig