Skip to main content

Få flere leads

Hjemmeside

Når du er kommet på besøg på denne side, er det fordi, du allerede ved, hvor vigtig en god hjemmeside er for din forretning, så det vil jeg ikke bruge mere tid på.
I stedet vil jeg bruge din tid på at fortælle, hvordan jeg kan hjælpe dig med at gøre din hjemmeside endnu bedre til at tiltrække nye og flere kunder.

Indhold

De virksomheder, der vinder kampen om kunden, informerer først og sælger bagefter. Det gør de, fordi de ved, at 67% af kundens beslutningsgrundlag er på plads, før de henvender sig til sælgeren.
Derfor skal du have relevante og objektive informationer på din hjemmeside, så kunderne kan vurdere, hvilken løsning der bedst løser deres problem.
Jeg kan hjælpe dig med at få lavet indhold, som får kunderne til at besøge din hjemmeside.

Konverteringsoptimering

Alle besøg på din side svarer til et kundebesøg, så vær glad for alle, der kommer forbi. Men hvis du vil ændre den ”besøgende” til en ”kunde”, kræver det lidt mere.
Det kræver nemlig, at du kan stille relevante informationer til rådighed, så dine besøgende får de bedste muligheder for at overveje og vurdere, hvilken løsning, der bedst løser deres problem.
Og når du har gjort det, skal du måle på, om det virker. Og hvad af det, der virker. Så er du i gang.