Skip to main content

Hvem er hegartpetersen?

Jeg bruger al min viden og erfaring til at skaffe vores kunder flere kunder

Andreas Hegart Petersen

75% digital | 25% kommunikation

Jeg er uddannet Web Marketing Manager fra IBA, Google Adwords certificeret, Google Analytics certificeret og har arbejdet med B2B salg i godt 15 år.
Jeg hjælper mindre og mellemstore virksomheder med at opnå resultater gennem Online Marketing, Social Selling og Digital Strategi.
Erfaringen sikrer, at der altid er fokus på, hvordan salgsprocessen kan styrkes digitalt og at en håndgribelig digital strategi med handling bag altid giver resultater.

Du får, hvad du ser

Når du er kommet hertil, er det formentlig, fordi du har en udfordring, som du tænker kan løses af en ekstern samarbejdspartner, der hurtigt kan sætte sig ind i din forretning og gebærde sig fornuftigt overalt i din organisation. I så fald er du kommet til det rigtige sted.

Men du skal alligevel have et par ord mere med, inden du beslutter dig.

Du skal først og fremmest vide, at når du samarbejder med hegartpetersen, samarbejder du med Andreas Hegart Petersen og udvalgte samarbejdspartnere, og ikke med en juniorkonsulent du aldrig har mødt før. What you see is what you get…

Erfaring

Jeg har bygget min forretning på et solidt fundament af mange års praktisk erfaring med salg og online marketing.

Jeg har lavet strategier, kampagner og projekter på mange niveauer, og har jeg bruger al min viden på at skaffe dig flere kunder.

Tillid

Jeg tror på, at et godt samarbejde er afgørende for, om vi får succes med at nå dine mål. De gange, det ikke er lykkes for mig, har det i hvert fald været op ad bakke for mig, mine kunde og vores fælles mål.

Nå ja, en sidste ting. Jeg tager kun opgaver, som jeg tror, jeg kan løse. En af konsekvenserne af det er, at jeg ikke taler dig efter munden, men altid giver dig et solidt fagligt modspil. Det tror jeg, at både du, jeg og vores fælles projekt bliver glade for i længden.